Rotary Club Olot - La Garrotxa | MARC AVELLANA, NOU PRESIDENT DEL CLUB ROTARY OLOT-LA GARROTXA
797
post-template-default,single,single-post,postid-797,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

MARC AVELLANA, NOU PRESIDENT DEL CLUB ROTARY OLOT-LA GARROTXA

MARC AVELLANA, NOU PRESIDENT DEL CLUB ROTARY OLOT-LA GARROTXA

Fa uns dies, es va renovar la junta del Club Rotary Olot la Garrotxa. Els clubs Rotary de tot el món canvien cada any la seva junta . Aquest costum facilita que tots els socis puguin participar en la gestió del seu club. El fet de que la junta es renovi cada any permet aportar noves idees i motivacions i ,que la durada només sigui d’un any, fa afrontar els reptes amb agilitat i il·lusió.

Durant l’acte  del canvi de la junta, al restaurant La Moixina, va prendre la paraula el nou President Marc Avellana per presentar la nova junta formada per Pere Reixach com a secretari, Jordi Teixidor com a Macer i Jaume Masó com a tresorer. Marc Avellana va agrair la confiança que el club posa en ell i la seva junta i va dir que portaria a terme un programa de treball ambiciós que abastés distints àmbits  però, especialment, centrats a La Garrotxa.